Okrsek posiluje informovanost. Zavádí novou hromadnou adresu

Pro zvýšení informovanosti v rámci benešovského okrsku zavedl nový výbor hromadnou e-mailovou adresu okrsek-benesov@googlegroups.com. Na tuto adresu mohou posílat maily pouze členové okrskového výboru (případně další osoby pověřené starostem okrsku). Mail je pak automaticky rozeslán všem uživatelům, kteří se k odběru zpráv přihlásí. Pokud by chtěl rozeslat hromadný mail někdo jiný, musí se obrátit na svého zástupce ve výboru, nebo přímo na starostu okrsku.

  • Jak se přihlásit k odběru mailů: Přihlásit se může kdokoliv, stačí kliknout sem, dále kliknout na "Přihlásit se k odběru skupiny" a vyplnit svůj e-mail. Poté je třeba přihlášení potvrdit kliknutím na odkaz v mailu, který přijde na zadanou adresu.
  • Jak se odhlásit: V každém mailu jsou na konci připojeny informace pro odhlášení. V případě problémů kontaktujte starosty okrsku.

Pokud tedy chcete být informováni o dění na okrsku, neváhejte a přihlaste se. Odhlásit se můžete snadno kdykoliv. Na adresu budou zasílány zejména

  • pozvánky na zasedání výkonného výboru, která jsou standardně veřejná,
  • upřesňující informace k soutěží a dalším akcím pořádaným sbory okrsku,
  • podklady pro školení JPO,
  • atd.

Na druhou stranu slibujeme, že množství zasílaných zpráv bude regulován, aby se z adresy nestal zdroj nežádoucího spamu. Věříme, že spolu s okrskovým kalendářem akcí, který se úspěšně používá již 5 let, se i tato nová hromadná adresa stane vítaným nástrojem pro sdílení informací napříč okrskem.

Radek Ošlejšek, starosta SH ČMS – okrsek Benešov

Print Friendly, PDF & Email